Landal Veluwse Hoevegaerde

Vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde is een prachtig opgezet vakantiepark op een unieke en waterrijke locatie in Putten, Gelderland. De luxe bungalows (zes verschillende types) staan op een ruim opgezet perceel met veel privacy. Dit vakantiepark is ook een prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving te voet of per fiets te verkennen of leuke uitstapjes te maken. Hoe je ons bereikt? Dit is de route naar ons park.

Waterpret

De Veluwse Hoevegaerde heeft zowel een verwarmd openluchtzwembad als een overdekt zwembad. Beide zwembaden hebben een peuterbadje. Bij het openluchtzwembad kun je heerlijk neerstrijken op een ligstoel in de ligweide.
Liever zwemmen in natuurwater en liggen op een zandstrand? Ook dat kan bij Strand Nulde, dat op ongeveer 9 kilometer afstand van het park ligt.
De nabij gelegen randmeren worden graag bezocht door windsurfers. Huur ook eens een boot om de omgeving via het water te verkennen.

Lekker bezig zijn

Voor gezinnen met kinderen biedt dit park in samenwerking met een van onze andere Landal greenparks, Landal Heihaas (twee kilometer verderop) voldoende vertier. Het hele jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals huifkartochten, voetbaltoernooien en schminkmiddagen.
Verblijf je in de zomervakantie op dit mooie park? Dan wordt er op kleine schaal animatie aangeboden (Fun & Entertainment).
Met de beschikbare skelters kunnen de kids het park lekker op eigen gelegenheid ontdekken.

Wil je een actief verblijf? Op dit park komen zowel jong als oud helemaal aan hun trekken.
Leef je uit op het volley- of voetbalveld of een van de andere speelvelden. Speel een potje (tafel-)tennis, adventure golf of verover de koning met het maxi schaakspel. Er kan een potje jeu de boules worden gespeeld en in de visvijver kun je een hengeltje uitwerpen.
Huur eens een fiets of een E-bike om de omgeving te verkennen. Ook voor de kinderen kan een fiets worden gehuurd en de allerkleinsten kunnen natuurlijk mee op de fiets in het kinderzitje.
Heb je zelf een E-bike bij je? Deze accommodatie heeft een ION oplaadpunt.

Lekker eten

Op vakantie moet je genieten. Ga dus lekker uit eten in restaurant NEW Life of haal iets makkelijks in de snackbar. Op het park worden lekkere streekproducten verkocht en lekkere verse broodjes regel je gemakkelijk via de broodjesservice.

Ontdek de omgeving

De Veluwse Hoevegaerde ligt aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied, de Veluwe.
Een dagje Dolfinarium is bijna een must, Harderwijk ligt maar 15 kilometer verderop. Liever nog meer beestjes kijken? Dat kan in Dierenpark Amersfoort (34 kilometer).
Kunst, architectuur én natuur komen samen in Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en het Kröller-Müller Museum (33 kilometer).
Voor een dagje Wellness kun je in de buurt blijven. In Putten ligt Sauna Drome en de bekende Zwaluwhoeve ligt in Hierden (16 kilometer).
Het klimbos in Garderen is goed voor een leuke outdoor activiteit.

Wij wensen je een aangenaam verblijf bij landal greenparks!