Op deze pagina

Roompot Hoenderloo

Vakantiepark Roompot Hoenderloo

Af en toe heeft iedereen er behoefte aan: een heerlijk weekendje of een midweek weg. Quality time met familie, spelletjes spelen met de kinderen of volop gezelligheid met vrienden. Het liefste wil je deze tijd doorbrengen op een mooi bungalowpark, in een prachtige omgeving volop activiteiten. Hoenderloo vakantiepark biedt je dit allemaal! Je verblijft in mooie, schone huisjes die volledige comfort bieden. De huisjes zijn beschikbaar in verschillende typen zoals een villa of bungalow. Sommige bevatten zelfs een sauna; hoe luxe! Je kunt met een grotere groep ook terecht op het park, aangezien enkele villa’s zijn ingericht op 6 tot 7 personen. Een 4 persoons-bungalow is zeer geschikt voor een gezin met (kleinere) kinderen, aangezien deze bungalows beschikken over bijvoorbeeld traphekjes en afgeschermde wandcontactdozen. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Roompot.

De voorzieningen op het park

Op en top vermaak vind je op de Roompot vakantieparken. Jong en oud kan zich vermaken in het overdekte binnenzwembad, en bij lekker weer in het buitenbad. Liefhebbers van sport kunnen terecht op de golfbaan in de omgeving, de fietsverhuur en de tafeltennistafel. Voor de kleintjes kunnen zich uitleven in de verschillende speeltuinen, deelnemen aan minigolf of aansluiten bij de Kids Club. Op het Hoenderloo vakantiepark vind je daarnaast een minimarkt, wasserette en een receptie. Ook om lekker te eten hoef je het park niet te verlaten. Je kunt een vette hap halen in de snackbar, eten meenemen naar je accommodatie dankzij de afhaalservice of dineren in het (à la carte) restaurant. Smakelijk!

De ligging van het bungalowpark

Roompot vakantieparken staan bekend om hun prettige ligging. Ben je een liefhebber van prachtige natuur, hou je van wandelen en fietsen én wil je volledig tot rust komen? Welkom op de Veluwe, waar je je hart kan ophalen. En laat Roompot Hoenderloo zich nu midden op de Veluwe bevinden! Niet geheel verrassend vind je het bungalowpark in het dorp Hoenderloo (gemeente Apeldoorn), gelegen in de provincie Gelderland. Het park ligt dus erg centraal in Nederland en is zeer gemakkelijk te bereiken via diverse snelwegen.

Omgeving en bezienswaardigheden

Hoewel de mogelijkheden tot vermaak op het park bijna eindeloos zijn, kunnen we ons voorstellen dat je ook iets van de omgeving wil zien. Natuurlijk zit je middenin de Veluwe, waar genoeg te beleven valt.Heb je wel eens gedacht aan een heuse safari? Ook in Nederland kun je namelijk de Big Five spotten! Ook dorpen en steden als Barneveld, Apeldoorn en Ede liggen in de buurt van het park. Als dierenliefhebber wordt je vast heel gelukkig van de Apenheul en Burger’s Zoo, die beide haast om de hoek van het vakantiepark liggen. Voor kinderen is een bezoekje aan pretpark Julianatoren erg leuk, net als het klimbos op de Veluwe. Bezoek je graag een museum? Dan is het Kr√∂ller-M√ºller een must-visit! Verbaas je over topstukken van grootmeesters als Van Gogh en Mondriaan en geniet van de beeldentuin.

Accommodaties

Hieronder vind je alle accommodaties. Klik op de alles bekijken knop om alle accommodaties te zien.
Alles bekijken