Op deze pagina

Roompot vakantieparken

Dichte bossen, uitgestrekte heidevelden en wilde dieren die je tijdens een lange wandeling kunt spotten. Als je overnacht op een vakantiepark in Gelderland kom je van alles tegen. De provicie is bekend om de mooie wandel-en fietsroutes, bijzondere musea en historische stadjes. Gelderland heeft vakantieparken die geschikt zijn voor iedereen. Roompot is als het gaat om vakantieparken in Nederland de grootste aanbieder.

Roompot parken

Tarijke accommodaties op de roompotparken nodigen je uit voor een vakantie op de Veluwe, zoals een prachtig bungalowpark met uitzicht op een bosrijk gebied. Wil je graag met vrienden in een grote villa overnachten of glampen met de kinderen? Op de roompot parken in gelderland is alles mogelijk. Geniet van een park met veel ruimte, rustige natuur met voldoende faciliteiten om samen met de hele familie te genieten van een avontuurlijke en ontspannen vakantie.

Vakantie Hoge Veluwe

De prachtige natuur van Gelderland vraagt er om om ontdekt te worden. Huur een fiets op het vakantiepark en geniet van een fietstocht langs kabbelende riviertjes en weelderige weilanden. Uiteraard kun je ook een boot huren in de buurt van het Veluwemeer. Nationaal Park De Hoge Veluwe heeft alles in zich om je vakantie in Gelderland veel hoogtepunten te bezorgen. Wilde zwijnen, mufflons, edelherten voelen zich thuis in dit ongerepte landschap, waarin je met een beetje geluk een schuwe das of een sluwe vos kunt ontwaren.

Gelderland, een provincie met karakter!

Geniet van de groene weidse grasvlaktes, bewonder het opstuivende zand in de verte of bekijk fladderende parelmoervlinders op de grote heides. De bossen van de Veluwe vormen natuurlijk ook een prachtig gebied om tot rust te komen en lange wandelingen te maken. Naast de veelzijdige natuur zijn zijn het ook de steden en dorpjes waar Gelderland voor een groot deel haar karakter aan ontleent. Denk aan Hardewijk met haar oude stadskern en pittoreske haven of hanzestad Zutphen. Tijdens een verblijf op een vakantiepark in de buurt van Putten, breng je natuurlijk een bezoek aan de stad en werp je een blik in het oude boerenleven in Gelderland. Duik ook in het verleden in het boerenmuseum de Mariahoeve en bij het museum voor speelgoed en oude ambachten.

Roompot: Genieten van de lokale keuken!

Elk Roompotpark heeft iets unieks te bieden, zoals een groot binnenzwembad of een ruim sportterrein waar je met de hele familie voetbal, volleyball of tennis kan spelen. De kinderen hebben feestplezier met Koos Konijn in de kinderclub, terwijl jij in het wellnesscenter geniet van een welverdiende massage. Of je nou in een bungalow, een villa of een glampingtent overnacht, je geniet altijd van heerlijke maaltijden die je klaarmaakt in je privékeuken. Zin in pizza? Geef je bestelling door in het restaurant en binnen no time staat de bezorger voor de deur! Een lux avondje mag eveneens niet ontbreken, daarom hebben de roompot parken een eigen restaurant. Laat jezelf onderdompelen in de lokale keuken en probeer eens hete bliksem met klapstuk, knorhanen of Gelderse Foeksandievie. Een paar zoete Arnhemse meisjes met koffie kan er ook wel bij, waarna je lekker kunt uitbuiken onder genot van een gelders biertje of een glas wijn.

Accommodaties

Hieronder vind je alle accommodaties. Klik op de alles bekijken knop om alle accommodaties te zien.
Alles bekijken