Landal Heihaas

In de provincie Gelderland ligt het Landal vakantiepark Heihaas. Midden in de natuur voorzien van heel wat leuke activiteiten voor jong en oud, een breed aanbod aan accommodaties en enkele heerlijke culinaire arrangementen, voelt het hele gezin zich hier gegarandeerd meteen thuis. Zowel de relax-, natuur- als sportliefhebber kan zich hier naar behoren uitleven. Landal Greenparks is voorzien van een overdekt zwembad, een fietsverhuur, enkele sportvelden, een fun- en entertainment programma en een heerlijke brasserie. Bij Landal Heihaas kan je met het hele gezin ook de weide natuur intrekken op ontdekking in de Veluwe.

Omgeving van Landal Heihaas

Ben je opzoek naar een vakantie middenin de natuur en toch vlakbij de stad? Dan zit je bij Landal Heihaas zeker goed. Het park is gelegen in Putten waar tal van leuke winkels en horecagelegenheden zijn. Op een halfuur rijden ligt de stad Amersfoort dat ook zeker een bezoekje waard is. Verder mogen het dolfinarium, het klimbos Ermelo en dierenpark Amersfoort niet aan je lijstje ontbreken. Houd je het liever wat rustiger? Ga dan te voet of met de fiets op ontdekking in de prachtige Veluwe. Het beschermd natuurgebied beschikt over tal van verborgen parels zoals de Nederlands Big Five en prachtige bossen en heidevelden. Er zijn heel wat routes voorhanden, zowel voor wandelaars, fietsers, ruiters als mountainbikers. Maar ook op culinair vlak is de Veluwe een ware hotspot.

Activiteiten en voorzieningen bij Landal Greenparks

Aan activiteiten geen gebrek tijdens een vakantie in dit Landal park. De allerkleinsten kunnen zich naar harte lust uitleven in één van de verschillende speeltuinen, in de dierenweide, op de airtrampoline en tijdens het fun- en entertainment programma. Voor de sportliefhebbers zijn er verschillende sportvelden voorzien. Verder is er ook een minigolfbaan, een jeu-de-boulesbaan, verschillende bowling- en boogschietbanen en tafeltennis. Het overdekt zwembad mag uiteraard niet ontbreken. Met een peuterbad, een bruisbank, een stroomversnelling en kinderglijbaan is het hele gezin hier makkelijk enkele uurtjes kwijt. Doorkuis je graag heel het park of de omgeving, maak dan gebruik van de fietsverhuurservice. Je hebt de keuze uit een standaard fiets, een e-bike, een tandem en een bolderwagen. Er zijn ook kinderzitjes voorhanden. Heb je zin in een lekkere versnapering? Ga dan langs in de snackbar of parkshop. Voor een grotere maaltijd kan je terecht in de brasserie met zelfs een volledige glutenvrije menukaart. Dineer je liever in de bungalow zelf? Bestel dan vooraf online je boodschappen en wacht ze op in jouw bungalow.

Verschillende accommodaties

Het vakantiepark beschikt over tal van accommodaties, volledig aangepast aan jouw reisgezelschap. Er zijn 2- tot 16 persoonsbungalows voorzien van het grootste comfort en ingericht met hoogwaardige apparaten en smaakvolle meubels. Afhankelijk van het type bungalow waarvoor je kiest kan je gebruik maken van een sauna en zonnebank voor extra ontspanning. Mensen met een lichamelijke beperking kunnen in alle comfort overnachten in de aangepaste bungalows. Ook gasten met een auditieve beperking zijn van harte welkom. Dit Landal park beschikt over gehoorbungalows waarbij er een ringleiding werd geïnstalleerd voor de weergave van radio-, tv- en dvd geluid.