Op deze pagina

Landal Rabbit Hill

De locatie Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill is een vakantiepark gelegen in het plaatsje Nieuw Milligen, 8 kilometer ten westen van Apeldoorn. De naam Rabbit Hill zegt het al, het park bevindt zich in de Veluwe. De Veluwe staat bekend om zijn prachtige natuur met veel groen, iets wat je dus ook in het vakantiepark terug vindt. Landal Greenparks biedt overnachting in bungalows, safaritenten, stacaravans en op campingplaatsen. Met zijn oneindig vele faciliteiten is er altijd wel iets te doen.

De oneindige avonturen van Landal Rabbit Hill

Bij Landal Greenparks is oneindig veel te beleven. Voor kinderen is er onder andere een indoorspeelparadijs, openluchttheater, Bollo club, airtrampoline en ga zo maar door. Maar ook voor volwassenen zijn er talloze opties, zoals een potje tennis of midgetgolf. In de zomer kun je een duik nemen in het zwembad om even af te koelen, voor in de winter is er een indoorzwembad. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, voor hen is er een peuterbad. Wil je alle drukte even ontsnappen dan kun je naar de beautysalon voor een heerlijke massage of schoonheidsbeurt. Landal zelf organiseert diverse workshops en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Krijg je honger van alle activiteiten? Dan kun je naar de Brasserie om een hapje te eten, of naar de snackbar voor een snelle snack.
In de ochtend kun je verse broodjes halen bij de Parkshop, waar je ook al je verse boodschappen kunt vinden.

De omgeving van Rabbit Hill

Niet alleen op het vakantiepark zelf, maar ook in de omgeving is er veel te doen. Zo kun je fietsen huren bij Landal Greenparks zelf en de prachtige natuur ontdekken. Er is een fiets voor elk persoon en elke gelegenheid. Er zijn onder andere mountainbikes, tandems en E-Bikes. Maar ook met de auto is alles goed te doen. Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Paleis ’t Loo, het Kr√∂ller-M√ºller museum of naar het klimbos in Garderen. Heb je de kinderen mee, dan is het ook aan te raden om een bezoekje aan de Apenheul en de Julianatoren te brengen. Maar vergeet ook niet het Nationale Park de Hoge Veluwe zelf te bezoeken.

Overnachten in Landal Rabbit Hill

Er zijn verschillende opties om te overnachten in Landal Rabbit Hill. Zo heb je luxe bungalows, waar het aantal personen oploopt van twee tot twaalf. Er zijn speciale hond vriendelijke en kinderbungalows. Daarnaast kun je 15 stacaravans vinden en 9 safaritenten. Heb je nou een eigen tent of caravan? Dan kun je ook terecht op de camping met 140 campingplaatsen.

Accommodaties

Hieronder vind je alle accommodaties. Klik op de alles bekijken knop om alle accommodaties te zien.
Alles bekijken